Tilinpäätösneuvottelu

Tilinpäätösneuvottelusta on hyötyä sinulle yrityksen kehittämistä mietittäessä, kasvu- ja kansainvälistymissuunnittelussa, omistajanvaihdos- ja muissa muutostilanteissa. Saat ammattilaisen näkemyksen yrityksen nykytilanteesta, kulurakenteesta ja mitä muutoksia kannattaa tehdä ja kuinka voit valmistautua tulevaisuuteen. Selkeä tulosanalyysi antaa käytännöllistä ja konkreettista tietoa päätöksen teon tueksi.  

Tilinpäätösneuvottelussa kerromme yrityksen

  • taloudellisen nykytilanteen
  • millainen on yrityksen kannattavuus
  • neuvomme vähennysten suunnittelussa
  • autamme suunnittelemaan ja hyödyntämään verotuksen mahdollisuuksia, sekä voitonjaon suunnittelussa.

Tilinpäätösneuvottelu auttaa yritystä välttämään yllättävät tilanteet, sekä kehittämään yrityksen tuloskuntoa kohti tulevaisuuden tarpeita. Helpottaa investointien ja muiden liiketoiminnallisten muutosten suunnittelussa, sekä niiden aikataulutuksessa. Mahdollistaa henkilöstöresurssien suunnittelun ja lisäämisen yritykselle sopivaan ajankohtaan. Isommissa muutostilanteissa, kuten yrityksen myynti tai omistajanvaihdos, voidaan tehdä suunnitelma yrityksen tervehdyttämisestä ostajalle tai uudelle omistajalle soveltuvaksi. 

Meillä on osaamista neuvoa ja sparrata sinua asioissa, joihin yrityksen nykytilanteessa kannattaa kiinnittää huomioita. Tilinpäätösneuvottelu on tehokasta keino tarkastella yrityksen tilannetta. 

Sijoita tulevaisuuteen ja hyödynnä osaamistamme. Hanki analyyttistä tietoa yrityksesi tueksi.