Talouskuntoarvio

Talouskuntoarvio yrityksen nykytilan selvittämiseksi

Talouskuntoarvio auttaa sinua suunnittelemaan yrityksesi toimintaa. Sinun on helpompi suunnitella uusia tavoitteita, investointeja ja yrityksen kasvua, kun tiedät taloudellisen nykytilanteen. Talouskuntoarvio kertoo yrityksen kannattavuuden ja auttaa realistisesti näkemään tämän hetken tilanteen, sekä millaisia korjaavia liikkeitä kannattaa tehdä tulevaisuuden tarpeisiin. 

Talouskuntoarvio kannattaa tehdä yritykselle, kun tavoitellaan kasvua, tarvitaan lisärahoitusta ja investointeja, halutaan kansainvälistyä, tai tehdä muita muutoksia liiketoimintaan. Talouskuntoarvio auttaa myös yrityksen omistajanvaihdoksissa, sekä yritysmyynnin suunnittelussa. 

Talouskuntoarvio kertoo sinulle 

Yrityksen talousluvut ja nykytilanteen, sekä vakavaraisuuden. Mikä on yrityksen kannattavuus ja millaisia korjaavia liikkeitä kannattaa tehdä. Mitä toimenpiteitä tulevaisuuden tavoitteiden toteuttaminen vaatii. 

Talouskuntoarviossa laadimme tarvittavat ennusteet tuleville vuosille talouslukujen kautta. Neuvomme tarvittaessa myös verotuksen suunnittelussa. 

Talouskuntoarvio antaa sinulle talouden johtamisen työvälineitä, helpottaa arkea ja opettaa sinut ymmärtämään paremmin yrityksesi tilannetta.